Single Blog Title

This is a single blog caption

Naisten joukkueen seiskaturnaus: “Saatiin mitä lähettiin hakemaan eli kokemusta, kokeiluja ja onnistumisia.”

Naisten rugbyjoukkueemme kipusi taas kerran kentille viikonlopun seiskaturnaukseen, ja vaikka sää ei ollutkaan meidän puolellamme, intoa ja taistelutahtoa löytyi sitäkin enemmän! 🏉💪🏻

Vaikka saaliina olikin lopulta turnauksen 5. sija, voimme olla ylpeitä suorituksestamme. Päivä oli täynnä kovaa työtä, ja meidän joukkueemme uudet kyvyt osoittivat todellista peli-intoa ja rohkeutta debyyttipelissään. Kokoonpanon 10 pelaajasta puolet teki virallisen rugbydebyyttinsä tässä turnauksessa! Jokainen askel kentällä oli merkittävä, ja kokemuksen karttuessa varmuus ja taito vain kasvoivat.

Uudet pelaajat kommentoivat kokemusta seuraavasti:
“Hauska pelipäivä takana. Jännitystä oli ilmassa varsinkin uusilla pelaajilla, joita olikin hienosti puolet poppoosta. Ekassa pelissä huomasi ettei oo aikaa jännittää, eteenpäin vaan. Saatiin mitä lähettiin hakemaan eli kokemusta, kokeiluja ja onnistumisia.

Pelit meni nousujohteisesti ja suoritus parani kolmen pelin aikana. Kaks tappiota ja yks voitto. Mukavasti jäi hampaankoloon ja tuli kehityskohteita yksilön ja joukkueen tasolla, joita aletaan treeneissä hiomaan. Innolla odottaen Oulun seiskaturnausta!”

Joukkue jakoi jallutähdet seuraavasti:
⭐⭐⭐ Anniina
⭐⭐⭐ Leea
⭐⭐ Reetta
⭐ Amaya

Erityismaininnat glitterkoppeloin
🦚 Veera
🦚 Jose.

Ensimmäinen naisten joukkueen kotiottelu tällä kaudella pelataan kesäkuun alussa la 8.6.2024 klo 12:00 Palokan liikuntapuistossa, Rovastintie 6, 40270 Jyväskylä. Tervetuloa kannustamaan ja nauttimaan kesästä rugbyn parissa! 🌞

Kaikki kauden pelit löydät täältä.